Svampet og tung brownie med hasselnøddecreme.

Ingredienser

* 70 g laktosefri smør – stuetemperereret
* 100 g brun farin
* 2 tsk vaniljesukker
* 2 æg (M/L)
* 200 g laktosefri hasselnøddecreme
* 1 knivspids salt
* 105 g melblanding #1

Fremgangsmåde

Pisk smørret godt. Tilsæt brun farin og vaniljesukker. Ved lav hastighed piskes æggene i, et af gangen. Tilsæt hasselnøddecreme og salt og pisk det sammen ved lav hastighed. Vend melet i med en dejskraber/grydeske. Det er vigtigt at massen ikke røres mere end højst nødvendigt.

For en form på ca. 18 x 24 cm med bagepapir og fordel dejen heri. Bag kagen ved 175 grader i 30 min.

Lad den afkøle på rist inden den tages ud af formen.

Mælkefri version

Erstat smør med plantesmør.

 

Hvis du kan lide denne opskrift, kan du måske også lide
Print Friendly, PDF & Email