Cookies er noget af det bedste til fredagshyggen! Disse cookies er til at dø for, hvis man elsker peanutbutter – og så er de er super sprøde!

En portion giver ca. 18-20 cookies.

 Ingredienser

* 75 g melblanding # 1
* 1/4 tsk natron
* 1/4 tsk bagepulver
* knivspids salt
* 50 g sukker
* 55 g brun farin
* 50 g peanutbutter
* 25 g rapsolie
* 30 g laktosefri smør – stuetempereret
* 1 æg (M/L)

Fremgangsmåde

Rør de tørre ingredienser sammen. Rør sukker, brun farin, rapsolie, peanutbutter og smør sammen. Tilsæt ægget og rør herefter de tørre ingredienser i.

Kom dejen på bagepapir ved hjælp af to skeer. Formen er ikke relevant, da de flyder ud under bagningen. Giv dem derfor god plads.
Bag dem midt i ovnen i 12-14 min ved 165 grader til de er let gyldne.

Mælkefri version

Erstat smør med plantesmør. Lad dejen hvilke i køleskabet i 30 min inden de fordeles på bagepapir. Du vil ikke kunne regne helt med bagetiden, så hold øje med dem!

 

Hvis du kan lide denne opskrift, kan du måske også lide
Print Friendly, PDF & Email