Cookies, cookies, cookies…

Jeg har en forkærlighed for peanutbutter cookies og havre cookies, så hvorfor ikke en combo af de to lækre cookies?

Jeg er super glad for denne opskrift! Havren bliver ikke overdøvet af peanutbutter, og de var hverken bløde eller sprøde, de er lige midt imellem. Som en ekstra bonus mætter de meget, så man kan sagtens spise dem som et lækkert mellemmåltid.

En portion giver ca. 30 cookies.

Ingredienser

* 85 g glutenfrie havregryn
* 100 g glutenfri havremel
* 60 g kokosmel
* 1 tsk bagepulver
* 1 tsk natron
* Knivspids salt
* 2 æg (M/L)
* 135 g brun farin
* 1 spsk vaniljesukker
* 1 dl olie – gerne kokosolie eller rapsolie
* 240 g peanutbutter
* 60 g laktosefrie/mælkefrie chokoladeknapper

Fremgangsmåde

Bland de tørre ingredienser sammen. Rør æggene sammen med brun farin og vanilje, det skal ikke piskes. Tilsæt herefter peanutbutter og olie, og rør godt til massen er ensartet. Tilsæt de tørre ingredienser og rør godt. Dejen er ikke særlig blød. Tilsæt til sidst chokoladeknapperne.

Tril dejen i kugler og tryk dem plade på et stykke bagepapir. De skal ca. være 1 cm tykke.
De flader ikke rigtigt ud, så de kan godt stilles tæt.

Gluten- og mælkefrie Peanutbutter havrecookies

Bag dem én bageplade af gangen ved 180 grader i ca. 16-18 minutter.
Lad dem køle af på rist.

Hvis du kan lide denne opskrift, kan du måske også lide
Print Friendly, PDF & Email