Super lækre og svampet triple chocolate muffins drysset med chokoladeknapper

Opskriften giver 12 muffins.

Ingredienser

* 175 g laktosefri mørk chokolade
* 175 g laktosefri smør
* 120 g melblanding #1
* 30 g kakao
* 1½ tsk bagepulver
* knivspids salt
* 175 g sukker
* 3 tsk vaniljesukker
* 3 æg (M/L)
* 1½ dl laktosefri naturel yoghurt
* 65 g laktosefri chokoladeknapper

Fremgangsmåde

Smelt smør og chokolade i en gryde eller mikrobølgeovn. Bland melblanding med kakao, bagepulver og salt. Rør sukker, vaniljesukker og æg sammen med en grydeske. Tilsæt det smeltede smør og chokolade samt yoghurten og rør godt. Sigt melblandingen i og rør til dejen er ensartet.

Kom papirsforme i en fast muffinsform og fordel dejen heri. Drys chokoladeknapperne over dejen.

De bages i almindelig ovn ved 180 grader i ca. 25 minutter.

Lad dem afkøle på rist.

Mælkefri version

Erstat smør med plantesmør.
Erstat yoghurt med soya yoghurt.
Sørg for at chokoladen er helt fri for mælk.

Hvis du kan lide denne opskrift, kan du måske også lide
Print Friendly, PDF & Email